Als consument heeft u het recht om binnen een termijn van veertien dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

 

De herroepingstermijn bedraagt veertien dagen vanaf de dag waarop u of een door u opgegeven derde, die niet de vervoerder is, de goederen in bezit heeft/heeft genomen. Dit geldt alleen voor consumenten, bij zakelijke aankopen heeft u geen herroepingsrecht. Wanneer Optics-World B.V. een product heeft besteld dat speciaal is besteld door de klant en niet veel voorkomend is kan Optics-World B.V. hierop bepalen dat men een tegoedbon krijgt van het verschuldigd bedrag, of het product niet retour kan zenden. Tevens geld dit ook voor een openstaande bestelling, wanneer deze speciaal op verzoek is besteld kan deze niet worden geannuleerd, dit geld ook voor producten van Flir (Dit omdat hiervoor een STA is getekend) en producten waarvoor een exportvergunning is aangevraagd of afgegeven.

 

De retourkosten zijn voor eigen rekening en retourneren is op eigen risico.

 

 

Shipping & Returns:

 

Optics-World B.V.

Weverstraat 8-X

5405 BN UDEN

The Netherlands

 

  

Raadpleeg onze algemene voorwaarden voordat u retourneert. En let altijd op de geldende exportbeperkingen in uw land.

 

Wanneer u een artikel retourneert, zorg er dan voor dat de originele verpakking aanwezig is en dat u het terugstuurt in een verzenddoos, bij voorkeur de doos waarin het oorspronkelijk is verzonden. Als een artikel wordt geretourneerd zonder de originele materialen of als de fabrieksverpakking is beschadigd als gevolg van onjuiste verpakking, dan is terugbetaling mogelijk niet mogelijk.

 

 

 

Talen
English Nederlands Deutsch Francais Espanol
Valuta
Snel zoeken
Wij accepteren